Van visie naar innovatie

Binnen de gehele Van Eck organisatie werken 150 mensen aan de bouw en het onderhoud van de meest moderne wegtransportmiddelen. Op de vestiging in Beesd worden alle nieuwe voertuigen ontwikkeld en geproduceerd en in de vestigingen Lexmond en Schiphol vindt onderhoud, reparatie en schadeherstel plaats.

Sinds het bedrijf in 1912 werd opgericht, heeft Van Eck een goede reputatie opgebouwd als fabrikant van vernieuwende transportmiddelen. Succes in de markt betekent vooral het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe transportoplossingen die betere bedrijfsresultaten opleveren.

Wetgeving als uitdaging
Zonder de wetgeving uit het oog te verliezen, ontwikkelt Van Eck voortdurend economisch renderende voertuigen. In de transportbranche draait het om meer opbrengst en lagere kosten per rit. De afdeling R&D speelt soepel in op enerzijds de wens van de klant om steeds meer lading te kunnen vervoeren en anderzijds de richtlijnen van de keuringsinstanties.

Maatwerk
Een specifieke vervoersoplossing levert de klant altijd een meeropbrengst op. Maatwerk geeft als voordeel dat het product honderd procent naar wens kan worden ontworpen en gebouwd en optimaal aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. Geen bedrijf is gelijk aan een ander. Daarom beschouwen we iedere opdracht als een unieke opdracht waarin we al onze ervaringen kunnen bundelen tot nieuwe mogelijkheden. Van Eck is een volwaardige partner op het gebied van transportoplossingen.

Kwaliteit: compromisloos tot in het detail
Binnen de organisatie wordt Kwaliteit met een hoofdletter geschreven. Bij Van Eck gaat Kwaliteit boven alles; Kwaliteit van mensen, producten en service. Het kwaliteitsdenken van Van Eck vormt de leidraad bij de ontwikkeling van nieuw beleid. Alle voertuigen zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen en systemen met een gegarandeerde, lange levensduur.