Een goede mix tussen theorie en praktijk

Ben je op zoek naar een combinatie tussen een uitdagende baan en leren? Bij Van Eck kun je geld verdienen en tegelijkertijd je diploma halen. Wanneer je gaat studeren aan een ROC heb je de keuze uit twee opleidingstrajecten, het BOL traject of het BBL traject. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg en BOL voor Beroeps Opleidende Leerweg.

Werken en Leren (BBL)

BBL is een combinatie van leren en werken. Met BBL zit je één dag in de week op school en werk je vier dagen in de week bij een erkend leerbedrijf. De praktische ervaring doe je op in je werk. De theorie en begeleiding krijg je op school. Voor werkend leren sluit je met ons, je school en Kenteq (Kenniscentrum metaalbranche ) een beroepspraktijkovereenkomst af. Op die manier is goede begeleiding gegarandeerd. Ook teken je met ons een arbeidsovereenkomst: je krijgt voor het werk dat je verricht loon uitbetaald.

Leren en stage (BOL)  
BOL is een combinatie van leren en stage. Met BOL zit je vijf dagen in de week op school en loop je zo nu en dan een stage in een erkend leerbedrijf. Voor een stage sluit je een stagecontract af en vaak krijg je een opdracht. mee. Als je klaar bent met je opleiding kun je vaak gewoon bij ons blijven werken. Dat is wel zo gemakkelijk. Je weet dan precies wat werken bij Van Eck inhoudt en wij weten wat je kwaliteiten en capaciteiten zijn.

Erkend leerbedrijf
Voor diverse opleidingen is Van Eck een erkend leerbedrijf. Bekijk via onderstaande downloads onze certificaten.

Mail ons
Voor meer informatie over werken en leren bij Van Eck kan je een e-mail sturen naar de afdeling Personeel & Organisatie of laat met behulp van het digitale invulformulier je gegevens achter.